Принцеса Ліхтенштейну виходить заміж: коли планується весілля
Принцеса Ліхтенштейну виходить заміж: коли планується весілля

Принцеса Ліхтенштейну виходить заміж: коли планується весілля

Про це повідомляється в офіційному пресрелізі королівської сім'ї. Більше ніяких подробиць про стосунки закоханих немає. Проте є трохи інформації про Марі та Леопольдо.

Принцеса Марі Кароліна народилася 17 жовтня 1996 року у Швейцарії. Вона стала другою дитиною спадкоємних принца та принцеси Ліхтенштейну. Дівчина ходила у початкову школу у столиці країни – місті Вадуц та у швейцарку міжнародну школу. Згодом вона закінчила навчання у коледжі Malvern, що в Англії, й у школі дизайну в Парижі та Нью-Йорку. Наразі принцеса Марі Кароліна мешкає в Лондоні та працює в індустрії моди.

Леопольдо Мадуро Фольмер народився 28 жовтня 1990 року у столиці Венесуели – у місті Каракас. Спершу він навчався там, а потім – в Англії, у школі Герроу. Хлопець завершив навчання в Університеті Сент-Ендрюса та у Квінс-коледжі Кембриджського університету. Зараз Леопольдо також працює в Лондоні.

Журнал Hello пише, що Марі Кароліни – перша дитина Софі та Алоїза, яка укладе шлюб. У королівського подружжя також є три сини: Йозеф, Георг та Ніколаус. 56-річний Алоїз – регент Ліхтенштейну з 2004 року, а його батько – Ганс-Адам II, якому 79 років, наразі залишається офіційною главою держави.

Источник материала
loader