Після Туреччини Сибіга відвідає Анголу, Єгипет, Оман і ПАР
Після Туреччини Сибіга відвідає Анголу, Єгипет, Оман і ПАР

Після Туреччини Сибіга відвідає Анголу, Єгипет, Оман і ПАР


Глава МЗС на доручення президента відвідає чотири держави арабського світу та Африки для просування Формули миру.


Міністр закордонних справ України Андрій Сибіга після Туреччини відвідає Оман, Анголу, Єгипет та Південно-Африканську Республіку. Про це пресслужба Міністерства закордонних справ.
 
“23-28 жовтня глава МЗС відвідає Оман, Анголу, Єгипет та Південно-Африканську Республіку для просування Формули миру, розвитку політичного діалогу, консолідації гуманітарної та енергетичної підтримки України, розвитку торгівлі й економічної співпраці”, – йдеться в заяві.
 
Зокрема, 23 жовтня міністр проведе переговори з політичним керівництвом Оману та українською громадою.
 
24 і 25 жовтня Сибіга перебуватиме з візитом в Анголі. В Лусаці заплановані його переговори з ангольськими високопосадовцями та зустріч з українцями Анголи.
 
26 жовтня міністр відвідає Єгипет. У Каїрі відбудуться його переговори з високопосадовцями Єгипту та керівництвом Ліги арабських держав, підписання двосторонніх документів та зустріч з українською громадою.
 
27-28 жовтня Сибіга відвідає ПАР. В Йоганнесбурзі заплановані його переговори з високопосадовцями країни, представниками ділових кіл, провідними експертами та українською громадою.

Нагадаємо, 22 жовтня Сибіга під час візиту до Туреччини провів зустріч з турецьким президентом Реджепом Таїпом Ердоганом.

МЗС України зробило заяву щодо ядерної зброї



Теги по теме
МИД Украины Египет
Источник материала
loader
loader