“Перевізника” ухилянтів затримали за спробу підкупу прикордонника
“Перевізника” ухилянтів затримали за спробу підкупу прикордонника

“Перевізника” ухилянтів затримали за спробу підкупу прикордонника


Фігурант пропонував прикордоннику 10 тисяч доларів за можливість двом чоловікам нелегально перетнути державний кордон.

Прикордонника намагалися підкупити десятьма тисячами доларів за сприяння в перетині державного кордону України. Про це Державна прикордонна служба України на своєму Telegram-каналі.

“Житель Одещини намагався вирішити питання щодо переправлення до Придністровського регіону Молдови двох чоловіків. За винагороду посадова особа ДПСУ мала б надати інформацію про місцезнаходження прикордонних нарядів. Щоб сумнівів у “сумлінності” не виникло, організатор схеми надав завдаток – 2 тис. доларів США. Про пропозицію неправомірної вигоди охоронець кордону одразу ж повідомив співробітників внутрішньої безпеки відомства”, – сказано в повідомленні.

Зловмисника затримали під час переправлення ним “клієнтів” на територію сусідньої країни. “Клієнти” мали заплатити йому по шість тисяч доларів кожен.

Фігуранту тепер загрожує кримінальна відповідальність, а його клієнтів притягнуто до адміністративної відповідальності. Справи надіслано до суду.

Як ми вже писали, на Дунаї упіймали ухилянта, який хотів втекти в Румунію “у стилі Бонда”. Чоловік використовував підводний скутер, щоб швидше подолати водний маршрут.

Також повідомлялося, що фігурант кримінальних справ намагався втекти за кордон у формі військового.



Теги по теме
Украина Петр Порошенко задержание взятка
Источник материала
loader
loader