Наставник футболістів «Арсенала»: У грі із «Шахтарем» біли два різні тайми
Наставник футболістів «Арсенала»: У грі із «Шахтарем» біли два різні тайми

Наставник футболістів «Арсенала»: У грі із «Шахтарем» біли два різні тайми

Головний тренер лондонського «Арсенала» Мікель Артета прокоментував перемогу своєї команди над донецьким «Шахтарем» (1:0) у матчі 3-го туру основного етапу футбольної Ліги чемпіонів.

Як повідомляє офіційний сайт УЄФА, наставник, зокрема, зазначив, що це була гра двох різних таймів, передає Укрінформ.

«Були два абсолютно різні тайми. Ми виглядали дуже гостро у першій половині зустрічі, домінували і створили низку чудових моментів, які, на жаль, не реалізували. Гра у штрафному майданчику має найважливіше значення. Після перерви я відчув, що наша команда втомилася: зникла рухливість і цілеспрямованість у діях із м’ячем. Часом ми були разбалансованими.

Ми дали «Шахтарю» багато повітря і простору. Це небезпечна команда, і в неї були хороші моменти. Честь їй і хвала, оскільки діяла вона добре, але правда в тому, що з м’ячем у деяких моментах ми поводилися дуже неохайно. У нас не простежувалося у грі послідовності. Ми змарнували два чудові моменти, один із яких з пенальті мав перевести гру зовсім в інше русло. Цього не сталося. Загалом ми задоволені результатом, оскільки в цьому турнірі перемоги даються важко», - сказав Артета.

Як повідомляв Укрінформ, наступними суперниками «Шахтаря» в основній сітці Ліги чемпіонів  у турнірі будуть швейцарський «Янг Бойз» (6 листопада), нідерландський ПСВ (27 листопада), німецька «Баварія» (10 грудня), французький «Брест» (22 січня) та німецька «Боруссія» з Дортмунда (29 січня).

Фото: Getty Images.

Теги по теме
Спорт Шахтер Лига чемпионов
Источник материала
loader
loader