На вокзал на велосипеді? Мережа обговорює транспортну реформу на столичному вокзалі
На вокзал на велосипеді? Мережа обговорює транспортну реформу на столичному вокзалі

На вокзал на велосипеді? Мережа обговорює транспортну реформу на столичному вокзалі

Зміна схеми руху на столичній Вокзальній площі, з метою впорядкувати транспортні потоки, розділила громадськість на два табори. У мережі люди або активно підтримують нововведення, агрументуючи тим, що давно пора було і такі зміни наближабють Україну до цивілізованого світу. Але більшість коментаторів явно не задоволені змінами, люди пишуть про ще більшу транспортну плутанину, хаос та дискомфорт.

«На центральному залізничному вокзалі в Києві транспортна реформа: прибрали паркувальні місця, намалювали смугу для громадського транспорту, намалювали велосипедну доріжку!!!! і понатикували обмежувальних стовбчиків. Супер.

Люди вже скаржаться, що стало гірше, ніж було. Проблемніше стало запаркуватися, аби зустрічати/проводжати родичів/друзів. Місця очікування для таксі також відсутні, потрібно швидко висадити пасажира і їхати геть. Водії таксі у відповідь прибрали з фільтрів сектор «жд центральний», нехай на велосипедах тепер туди люди добираються», – написав Юрій Андрєєв.

На вокзал на велосипеді? Мережа обговорює транспортну реформу на столичному вокзалі  фото 1

«Цікаво подивитися коментарі через рік. Чи дійсно це не зручно чи просто незвично?», – написав Олександр Рудоманов.

На вокзал на велосипеді? Мережа обговорює транспортну реформу на столичному вокзалі  фото 2

Під його постом дописувачі почали ділитися власними враженнями. Найбільше киян дивують велодоріжки і хто ними буде їздити до вокзалу.

На вокзал на велосипеді? Мережа обговорює транспортну реформу на столичному вокзалі  фото 3
На вокзал на велосипеді? Мережа обговорює транспортну реформу на столичному вокзалі  фото 4

 

На вокзал на велосипеді? Мережа обговорює транспортну реформу на столичному вокзалі  фото 5

Також у мережі критикують схему руху, наголошуючи, що вона має дуже хаотичний вигляд. «От прямо вчора ввечері їхали на таксі і можу засвідчити, що скоро там будуть перестрілки між таксистами чи водіями, бо зрозуміти куди їхати абсолютно нереально. І так, о 22:50 там була пробка», – написав активіст Юрій Гончаренко у мережі.

Який вигляд зараз має столична Вокзальна площа після зміни схеми руху з метою впорядкувати транспортні потоки: відео "Главкома" pic.twitter.com/uCVNQVPcS7

— ГЛАВКОМ (@GLAVCOM_UA) October 22, 2024
Источник материала
loader
loader