Jaguar заявив про випуск двох нових E-Type
Jaguar заявив про випуск двох нових E-Type

Jaguar заявив про випуск двох нових E-Type

Підрозділ Jaguar Classic перевипустив культовий спорткар E-Type. Не йдеться про великий тираж моделі. Створено лише два автомобілі для приватного клієнта.

Спорткари побудовані фахівцями компанії з нуля за оригінальними кресленнями. Вони стилізовані під прощальний E-Type Series III Commemorative Edition 1974 року. Один спорткар виконаний у відтінку Signet Green, а другий – Opal Black. Для того, щоб досягти повної відповідності, до проекту залучили фірму Deakin & Francis. Вона виготовила логотипи з 18-каратного золота та срібла.

Не обійшлося без впливу часу. У оснащення спеціального E-Type включили підігрів лобового скла та Bluetooth-радіо, а оздоблення виконане з коричневої шкіри Bridge of Weir. Родзинкою є центральна консоль, яка виконана з металу і на ній вигравіруване креслення E-Type Series I. У Jaguar заявили, що на внесення цих змін її фахівцям довелося витратити додатково понад 2000 годин.

Jaguar заявив про випуск двох нових E-Type - Фото 1

Під капотом спорткарів встановлений 3,8-літровий рядний шестициліндровий двигун з електронним уприскуванням палива, який працює у парі з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач. Ціна цих Jaguar E-Type не називається, але однозначно вона обчислюється шестизначною цифрою.

/
Jaguar заявив про випуск двох нових E-Type - Фото 2
Jaguar заявив про випуск двох нових E-Type - Фото 3
Jaguar заявив про випуск двох нових E-Type - Фото 4
Jaguar заявив про випуск двох нових E-Type - Фото 5
Jaguar заявив про випуск двох нових E-Type - Фото 6
Jaguar заявив про випуск двох нових E-Type - Фото 7
Источник материала
loader
loader