Чи чекати третього сезону «Жіночого лікаря»? Зірка популярного серіалу дала велике інтерв’ю
Чи чекати третього сезону «Жіночого лікаря»? Зірка популярного серіалу дала велике інтерв’ю

Чи чекати третього сезону «Жіночого лікаря»? Зірка популярного серіалу дала велике інтерв’ю

Українська акторка Олександра Люта, виконавиця головної ролі у серіалі «Жіночий лікар. Нове життя 2» в інтерв’ю «Главкому» повідомила, що третій сезон «Жіночого лікаря» вийде на екрани. Також виконавиця поділилася, в якій атмосфері проходили зйомки попередніх сезонів.

«Я знімаюся вже не в першому серіалі від Film.ua за продюсування Юлії Міщенко. Я з нею добре контактую, і вона побачила кількох персонажів, які мені дуже підходять. Юлія Міщенко – львів'янка, і вона дуже плекає розвиток українського кіно. Власне, поява україномовних серіалів за українськими сценаріями – її велика заслуга. Я теж підтримую україномовне кіно і знімалася тоді, коли воно ще було малобюджетним», – розповіла Люта.

За її словами, дуже комфортно, що на майданчику «Нового життя» не чути російської мови. Ще до повномасштабного вторгнення українська на майданчику була в пріоритеті і на цьому наголошували, а після 24.02.22 і наголошувати не треба – всі розуміють, що це мова агресора, зауважила акторка.

Також Олександра Люта прокоментувала той факт, що у серіалі є дуже схожа на неї акторка – дівчина із позивним Піранья. 

«Я її знаю давно.. (дівчину із позивним Піранья – «Главком») Тетяна Шавкова працює у драмтеатрі у Франківську, ми туди з однокурсниками часто їздимо на прем'єри. Ростик (Ростислав Держипільський – генеральний директор-художній керівник, народний артист України – «Главком») казав, що в нього з'явилась «молода Люта». Я приїхала, подивилась виставу, де вона грала – ну точно, один в один! Нас навіть плутали. А потім ми зустрілися на знімальному майданчику «Нового життя». Я кличу її «доця», – поділилася Люта.

Тетяну Шавкову інколи плутають з Олександрою Лютою
Тетяну Шавкову інколи плутають з Олександрою Лютою
колаж: glavcom.ua

Раніше Люта розказала, як її сім’я постраждала від репресій в СРСР. «По татовій лінії мій рід з села Дирдин Черкаської області. Нещодавно я дізналась, що прадіда було вислано на Сибір, як куркуля, бо він мав багато землі, совєти землю відібрали. Мефодія на Сибір вислали і дев’ятеро дітей залишили сиротами. Це було в 1939 році, коли народився мій тато», – поділилася Олександра Люта.

Також Люта розповіла, як відбувалося її становлення як української громадянки, а також, що посприяло її переходу на українську мову.

Источник материала
loader
loader