Заступником міністра культури з питань євроінтеграції став Андрій Наджос
Заступником міністра культури з питань євроінтеграції став Андрій Наджос

Заступником міністра культури з питань євроінтеграції став Андрій Наджос

Раніше Андрій Наджос працював у Департаменті зовнішньої політики Офісу президента, був радником Представництва України при ЄС, а також завідував відділом євроінтеграції в Адміністрації президента часів Януковича.

Кабінет міністрів призначив Андрія Наджоса заступником міністра культури та стратегічних комунікацій з питань європейської інтеграції. Цю інформацію «Детектору медіа» підтвердила вона радниця патронатної служби міністра культури та стратегічних комунікацій Юлія Каліновська.

Повідомляється, що Наджоса призначили на засіданні Кабміну сьогодні, 22 жовтня.

З січня 2021 року Андрій Наджос був заступником керівника Департаменту зовнішньої політики та стратегічного партнерства Офісу президента. До того, з вересня 2019-го — радником Представництва України при ЄС.

Раніше Наджос також працював в Департаменті ЄС і НАТО МЗС України, був експертом Української ради з міжнародних відносин.

Також працював завідувачем відділу європейської інтеграції Головного управління міжнародних відносин Адміністрації президента часів Віктора Януковича.

(Новина доповнюється)

Фото: Андрій Наджос / Громадське радіо

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
призначення
Источник материала
loader
loader