Заступник Кличка написав заяву про звільнення
Заступник Кличка написав заяву про звільнення

Заступник Кличка написав заяву про звільнення


Володимир Прокопів вирішив залишити посаду заступника Віталія Кличка після розслідування журналістів.


Заступник мера Києва Віталія Кличка Володимир Прокопів написав заяву про відставку після розслідування журналістів про купівлю нерухомості його родичами та друзями. Про це він  у Facebook у вівторок, 22 жовтня.
“За посаду заступника голови КМДА ніколи не тримався, тому написав заяву на звільнення на імʼя київського міського голови”, – написав Прокопів.
 
Чиновник також зазначив, що для нього “важлива репутація та чесне імʼя родини”.
 
Нагадаємо, раніше журналісти Bihus Info оприлюднили розслідування, в якому стверджується, що родичі Прокопіва зібрали цілий парк комерційної та житлової нерухомості за час його роботи в Київраді та КМДА. 
 
Двоє друзів Прокопіва через приватні компанії отримали у власність щонайменше шість об’єктів нерухомості, які раніше належали місту. Перед тим як почати отримувати у власність комунальне майно, вони допомогли родині заступника мера Києва задешево отримати елітне житло.
 
На розслідування відреагував Кличко. Мер столиці повідомив, що відсторонив Прокопіва та закликав правоохоронні та антикорупційні органи перевірити факти, викладені журналістами.

Чиновника КМДА підозрюють у вимаганні грошей від перевізників



Теги по теме
расследование Коррупция Виталий Кличко КГГА увольнение
Источник материала
loader