Безпілотники атакували об'єкти у Тамбовській та Воронезькій областях РФ
Безпілотники атакували об'єкти у Тамбовській та Воронезькій областях РФ

Безпілотники атакували об'єкти у Тамбовській та Воронезькій областях РФ

Безпілотні літальні апарати атакували російське підприємство "Біохім" у Тамбовській області та промислове підприємство у Воронезькій області РФ, а аеропорт у Нижньому Новгороді закрили, поінформувала російська влада.

Як передає Укрінформ, про це повідомили губернатор Тамбовської області Максим Єгоров та губернатор Воронезької області Олександр Гусєв у Телеграмі.

"Сьогодні о 5:20 в м. Рассказово, імовірно, внаслідок прильоту безпілотника на підприємстві АТ "Біохім" пролунав вибух з подальшим загорянням", - повідомив Єгоров.

Губернатор запевнив, що постраждалих немає, пожежу за годину загасили, а також, що всі необхідні служби міста чергують на місці.

Про атаку безпілотників заявив і керівник Воронезької області РФ.

"Черговими силами ППО та засобами РЕБ в одному з районів області було виявлено та приглушено безпілотний літальний апарат. Він упав на будівлю цеху промислового підприємства", - йдеться у дописі Гусєва.

Губернатор також запевнив, що обійшлося без постраждалих, але виникло "невелике загоряння на одному поверсі будівлі". Станом на 7 ранку на місці працюють пожежні команди.

Гусєв додав, що небезпека атаки БПЛА в регіоні зберігається.

Як повідомлялося, у ніч проти 22 жовтня у РФ дрони атакували два місцеві спиртзаводи. Також повідомлялося про вибухи на одній із ТЕЦ.

Фото: Getty Images

Теги по теме
Россия
Источник материала
loader
loader