Сюрприз на концерті: чоловік вийшов на сцену, щоб зробити пропозицію заміжній Катерині Бужинській
Сюрприз на концерті: чоловік вийшов на сцену, щоб зробити пропозицію заміжній Катерині Бужинській

Сюрприз на концерті: чоловік вийшов на сцену, щоб зробити пропозицію заміжній Катерині Бужинській

20 жовтня у Національному палаці мистецтв «Україна» відбувся концерт Народної артистки України Катерини Бужинської та Заслуженого артиста України Михайла Грицкана. Зірковий дует виконував свої найкращі та найпопулярніші хіти у супроводі музичного гурту «Гранд».

Концерт на головній сцені країни пройшов у межах благодійного туру «Воля». Артисти, відомі своїми патріотичними піснями, присвятили тур підтримці українських військових та цивільних, які постраждали внаслідок російської агресії. Задля підняття морального духу українців у важкі часи та збору коштів на благодійні й гуманітарні потреби Катерина Бужинська та Михайло Грицкан проїхали з концертами всю країну, виступаючи у великих залах і госпіталях, зокрема й перед бійцями у прифронтовій зоні, часом в укритті, іноді в польових умовах, де відсутнє світло.

Київ зустрів артистів, музичний гурт «Гранд», танцівників балету «Флеш» і «Мрія» та ансамблю «Пульс» аншлагом та оваціями. Відкривав концерт Чернівецький військовий оркестр, музиканти якого, земляки Катерини та Михайла, спеціально приїхали до столиці з Буковини, щоб взяти участь у заході. Зі сцени прозвучали пісні, що вже стали народними: «Україна – це ми», «Романсеро», «Грішник», «Весілля», «Як у нас на Україні», «Закохана в осінь», «Viva svoboda», «Жіноча лірика», «Королева натхнення» і «Чорний велюр». До програми увійшли й нові композиції, створені спеціально для туру: як романтичні, чуттєві, грайливі й ніжні, так і сумні, зворушливі, що крають серце, і, звісно ж, запальні.

Серед глядачів були присутні військові, які мали змогу особисто обійняти співаків та подякувати їм за концерт. Приїхав з фронту й рідний брат Катерини, який служить в лавах ЗСУ. Тож переможне «Слава Україні!» багато разів звучало зі сцени.

Не обійшлося й без курйозу: один чоловік вийшов на сцену і простягнув Катерині обручку з наміром запропонувати щасливо заміжній співачці й мамі трьох діток руку та серце.

Підтримати артистів прийшли і близькі їм люди. Завітав на концерт і подарував розкішний букет давній друг Катерини, Народний артист України Павло Зібров.

На благодійний аукціон під кінець концерту була виставлена картина відомої художниці Ірини Третяк, кошти від продажу лота будуть передані на потреби ЗСУ.

Фото: Ілона Рукобратська

Источник материала
loader
loader