Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 20 жовтня 2024 року
Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 20 жовтня 2024 року

Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 20 жовтня 2024 року

Економічні невдачі Росії та руйнування міфу про непереможність армії РФ.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері марафонів «Єдині новини #UAРазом» та «FreeДом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «FreeДом», «Інтер».

Економічний оглядач і публіцист Максим Блант у блоці «FreeДом» нагадав, що влада Росії на початку 2022 року вдавала, що нічого надзвичайного не відбувається. Зараз же риторика змінюється і вдавати, що в економіці все прекрасно, у Кремля не виходить.

Військовослужбовець ЗСУ Кирило Сазонов коментував Курську операцію Збройних сил України. Саме вона поставила під сумнів наратив росіян про те, що вони нібито можуть перемоги Україну: «...Операція ЗСУ в Курській області геть зруйнувала міф про непереможність російської армії, поставила під сумнів їхні успіхи на фронті, загалом — перекреслила всю інформаційну політику Кремля». 

Професор, ректор Міжнародного інституту бізнесу Олександр Савченко вважає, що Путін сам не розуміє реального економічного становища його країни. І не усвідомлює, що світ бачить проблеми Росії. 

Воєнний експерт Владислав Селезньов коментував ситуацію на Харківщині. Цей напрямок залишається важливим для росіян.

Про обвал російського рубля і справдження власного прогнозу говорив доктор економічних наук Ігор Ліпсиць. Він стверджує, що росіяни зрозуміли, що ситуація з доларами нестабільна й тому намагаються позбутись їх, а малий і середній бізнес у Росії в зоні ризику.


Експерт-міжнародник Євген Добряк міркував, чи готує Ізраїль відповідь на атаку Ірану.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Источник материала
loader
loader