Стало відомо, як розпочинався роман Дмитра Кулеби з коханою: "Знайомі вже понад 20 років"
Стало відомо, як розпочинався роман Дмитра Кулеби з коханою: "Знайомі вже понад 20 років"

Стало відомо, як розпочинався роман Дмитра Кулеби з коханою: "Знайомі вже понад 20 років"

За словами Павелецької, знайомство відбулося у 2003 році. Тоді Кулеба навчався на останньому курсі, вона також була студенткою. Про це стало відомо з інтерв'ю, яке вийшло на каналі Раміни Есхакзай.

У нас була команда для студентів-міжнародників. Ми грали в гру для юристів – типу дебатів. Нам дали ментора, і ним був Дмитро. Він нас тренував, там ми й познайомились. Тобто ми знайомі вже понад 20 років,
– розповіла Світлана Павелецька.

Кулеба зізнався, що тоді між ними щось спалахнуло. Однак кожен рухався своєю дорогою. Павелецька поділилася, що вони не були готові до великого щастя. Потім шляхи Дмитра і Світлани розійшлися. Чоловік та жінка не спілкувалися аж до 2014 року. Тоді видавчиня працювала на "1+1", а Кулеба повернувся до МЗС.

Я 10 років працювала в "1+1". Коли я йшла, то була директором з маркетингових комунікацій, членом правління, тобто у мене була величезна команда,
– поділилася дівчина ексочільника МЗС України.

Павелецька зазначила, що команда запускала український канал Ukraine Today, аби боротися з російською пропагандою у світі. Так знову розпочалося спілкування з Кулебою як з послом з особливих доручень МЗС України. Водночас Світлана пригадала, що тоді зустріч була робочою, але через кілька років все змінилось.

Кулеба та Павелецька розповідають про свої стосунки: дивіться відео онлайн

Як розпочиналися стосунки Дмитра Кулеби та Світлани Павелецької

Коли Дмитро Кулеба написав книжку "Війна за реальність. Як перемагати у світі фейків, правд і спільнот", то шукав видавництво, щоб її опублікувати. Згодом звернувся до "Книголаву". Однією з засновників цього видавництва є Світлана Павелецька. Так, знайомі знову зустрілися.

Якось це все спочатку було про книжку, а потім стало про любов,
– зізнався Дмитро Кулеба.

Світлана зазначила, що вже була розлучена, коли розпочиналися стосунки з Кулебою. Жінка також розповіла, що вони з'їхалися у 2021 році.

Нагадаємо, що колишній голова МЗС України був у шлюбі з Євгенією Кулебою. У пари народилося двоє дітей. Точно невідомо, коли ексзакохані розлучилися. Про роман Павелецькою та Дмитра стало відомо не одразу – у квітні 2023 року, коли жінка привітала чоловіка з днем народження. У Світлани від попереднього шлюбу є син.

Источник материала
loader
loader