Не викидайте старий піджак: тіктокерка показала, як його самостійно розмалювати
Не викидайте старий піджак: тіктокерка показала, як його самостійно розмалювати

Не викидайте старий піджак: тіктокерка показала, як його самостійно розмалювати

Напередодні Геловіну мисткиня опублікувала на своїй особистій сторінці у тіктоці поетапний процес виготовлення малюнку на піджаку чорного кольору. Дівчина вирішила намалювати великий череп, який прикрасила квітами. Виглядає ця річ справді неповторно та особливо.

Блогерка розповіла, що створює речі на замовлення з одним варіантом розпису, який більше не повторює, втім часто вона розмальовує речі для себе. Коли у неї немає обмежень, то розфарбовує у стилі "Why not", роблячи вбрання справді унікальним.

Що цікаво, дівчина не є художницею чи дизайнеркою. У неї педагогічна освіта, втім розмальовувати речі – це її хобі, яким вона займається вже багато років.

Як розмалювати звичайний жакет

Для розмалювання піджака вам потрібно скористатися старим виробом, який вже є вдома або ж піти на секонд й придбати чоловічий піджак в розмірі оверсайз. Чорний піджак – це класика, яка ніколи не вийде з моди, однак на річ можна подивитися під іншим кутом, створивши розпис, який вам найбільше сподобається.

У відеоролику блогерка показала, як поетапно наносить малюнок на піджак. Спочатку вона намалювала череп, тоді додала зверху корону й створила червоні троянди навколо, які ідеально підкреслили такий незвичний дизайн. Відеоролик зібрав понад 300 тисяч переглядів у тіктоці, безліч вподобань та поширень.

Як намалювати череп на піджаку: дивіться відео

Розпис одягу називають кастомізацією, бо це покращення старих речей, додавання нових цікавих елементів, які роблять річ унікальною і неповторною. Самостійне кастомізування – це чудовий спосіб привернути увагу до своїх речей та проявити свою індивідуальність.

Щоб розмалювати одяг, вам знадобляться спеціальні фарби для тканини, а для контурів малюнка – білий олівець чи біла фарба. Беріться за малювання у випадку, якщо знаєте, що вмієте малювати й впевнені в тому, що не зіпсуєте річ. Якщо ж вам захочеться мати особливе вбрання в гардеробі, то додати особливої родзинки зможуть майстри, які добре знаються на всіх тонкощах цієї техніки.

Источник материала
loader
loader