Киянина затримали за жорстоке побиття сусіда
Киянина затримали за жорстоке побиття сусіда

Киянина затримали за жорстоке побиття сусіда

Киянина затримали за жорстоке побиття сусіда - Фото 1

Під час раптового конфлікту зловмисник з битою накинувся на чоловіка та завдав йому важких ушкоджень голови. Підозрюваний під вартою, йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

До Святошинського управління поліції звернувся 38-річний місцевий мешканець із повідомленням про побиття. Правоохоронці, які прибули на місце події, з’ясували що у результаті конфлікту між сусідами на загальному коридорі житлового будинку почалась бійка, під час якої порушник битою побив заявника. Потерпілого госпіталізували з важкими травмами голови госпіталізували до медичного закладу.

Працівники відділу кримінальної поліції затримали раніше судимого 37-річного киянина та вилучили знаряддя вчинення злочину. Слідчі, за процесуальним керівництвом Святошинської окружної прокуратури, повідомили чоловіку про підозру за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження.

Суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Tweet
Источник материала
loader
loader