Дорожезний диван-круасан стає трендом 2025 року
Дорожезний диван-круасан стає трендом 2025 року

Дорожезний диван-круасан стає трендом 2025 року

М'який та стильний диван-круасан

Диван-круасан поєднує відчуття комфорту і стилю. Він має більш елегантний вигляд, аніж звичайні квадратні дивани, пише Livingetc.

Дизайн цього дивана дозволяє йому добре вписуватися в різноманітні приміщення. Хоча він має формальний естетичний вигляд завдяки своїм чистим лініям і елегантній формі, його зручне сидіння робить його достатньо універсальним для невимушеного відпочинку,
– пояснила засновниця студії дизайну Джессі Рудольф.

Диван-круасан ідеально підходить для кімнат відкритого планування, адже він має чудовий вигляд з усіх боків і не розрізає простір, як дивани з великими прямими спинками, які краще ставити до стіни.


Диван-круасан в інтер'єрі / Фото Design Assembly

Диван у формі круасана не обов'язково має ідеально повторювати форми цього французького десерту чи мати світло-коричневий колір. Сучасні інтерпретації дивана-круасана є набагато ширшими і виходить за ці межі.


Дизайн дивана-круасана може бути різним / Фото Bryan O'Sullivan

Диван-круасан – це доволі ексклюзивна річ, яка не усім по кишені. Знайти його у магазинах може бути складно, та й ціна кусається. То ж такий диван не тільки стає родзинкою інтер'єру, а й демонструє статут господарів дому.

Источник материала
loader
loader