Через жахливу втрату: ексучасник One Direction відклав концертний тур США
Через жахливу втрату: ексучасник One Direction відклав концертний тур США

Через жахливу втрату: ексучасник One Direction відклав концертний тур США

Колишній учасник британського гурту One Direction Зейн Малік оголосив про відкладення туру у своїх соцмережах. Його перший концерт мав відбутися у середу, 23 жовтня.

Зейн Малік пояснив, що вирішив відкласти американську частину туру після смерті близького друга Ліама Пейна.

Зважаючи на жахливу втрату, яку ми пережили цього тижня, я прийняв рішення відкласти американську частину туру,
– повідомив музикант.

Артист переніс дати концертів на січень. Він подякував шанувальникам за розуміння.

Через жахливу втрату: ексучасник One Direction відклав концертний тур США - Фото 1
Зейн Малік з Ліамом Пейном / Фото з інстаграму співака

Тур Зейна Маліка Stairway to Sky стане першим для нього у сольній кар'єрі. Він мав розпочатися з концерту у Сан-Франциско 23 жовтня.

Як ексучасники One Direction відреагували на втрату

Учасники One Direction спершу опублікували спільну заяву. Вони назвали Ліама "братом, якого дуже любили". Кожен згодом поділився особистими спогадами.

  • Луї Томлінсон пообіцяв подбати про сина Ліама й написав: "Я безмежно вдячний долі за те, що ти був у моєму житті, але мені важко змиритися з думкою про прощання. Я вдячний, що ми стали ще ближчими після гурту, годинами розмовляли телефоном, згадуючи тисячі неймовірних моментів – це було щастя, яке, я думав, триватиме все життя".
  • Зейн Малік написав, що збереже спогади про нього: "Я втратив брата, коли ти пішов. Не можу передати словами, що б я віддав за можливість востаннє обійняти тебе та попрощатися належним чином, сказати, як сильно я тебе любив і поважав".
  • Гаррі Стайлз згадав енергійність та щирість друга: "Ліам жив з відкритим серцем, його життєлюбність була заразливою. Він був теплою та неймовірно люблячою людиною".
  • Найл Хоран поділився, що Ліам змушував кожного почуватись краще: "Мені пощастило, що я нещодавно зустрів його. На жаль, я не знав, що, попрощавшись і обійнявши його того вечора, я попрощаюся назавжди".
Источник материала
loader