Атака дронів: росіяни вбили у Сумах сім'ю з дитиною
Атака дронів: росіяни вбили у Сумах сім'ю з дитиною

Атака дронів: росіяни вбили у Сумах сім'ю з дитиною

У Сумах троє загиблих внаслідок нічної атаки дронів, серед них - 14-річна дівчинка.

Про це повідомили в Телеграмі Сумської обласної прокуратури, передає Укрінформ.

«Троє загиблих, серед яких 14-річна дівчина, унаслідок нічної атаки безпілотників по житловому кварталу м. Суми – розпочато слідство», - йдеться в повідомленні.

Атака дронів: росіяни вбили у Сумах сім'ю з дитиною - Фото 1

Як зазначається, 22 жовтня 2024 року о 00:02, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, окупанти атакували безпілотником житловий квартал ум. Сумах.

«Засіб ураження влучив у приватний будинок, 50-річний чоловік отримав поранення, його 50-річна дружина, 62-річна сестра та 14-річна донька загинули», - повідомили в прокуратурі.

За процесуального керівництва Сумської обласної прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднані з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України). Наразі прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки обстрілу.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Служби безпеки України в Сумській області.

Як повідомляв Укрінформ, в Сумській громаді здійснено обстріли з використанням БпЛА (типу «Герань-2») (1 вибух), унаслідок обстрілів пошкоджено 2 житлових будинки, 1 цивільна особа поранена, 3 цивільні особи загинули (з них 1 дитина).

Фото: Прокуратура Сумщини

Теги по теме
война Дети
Источник материала
loader
loader