В Японії плавець дивом врятувався від сексуально стурбованого дельфіна
В Японії плавець дивом врятувався від сексуально стурбованого дельфіна

В Японії плавець дивом врятувався від сексуально стурбованого дельфіна

Як пише Daily Star, Такума Гото плавав із приятелем, коли вони зіткнулися з сексуально незадоволеним дельфіном.

Що робив дельфін

Спочатку тварина націлилася на його друга, а потім на нього самого, коли він поспішив на допомогу.

Я знав, що це не акула, але дельфін ішов прямо на мене. Він напав на мене і вкусив. Дельфін продовжував на мене нападати. І я в якийсь момент подумав, що помру. Найбільше я турбувався, що мене потягне під воду і далі в море,
– сказав 23-річний фінансовий працівник.

Довідка. Дельфіни – дуже чутливі істоти. І на їхню поведінку можуть впливати такі чинники, як сексуальна незадоволеність. І для людей це небезпечно. Самці індо-тихоокеанського дельфіна-афаліни спілкуються покусуючи один одного. А брак спарювання робить їх агресивними.

Як врятували плавця

На щастя, поблизу був серфер, який і побачив напад. Він витягнув чоловіка, на вказівному пальці якого була рана. Чоловіку довелося накласти 5 швів. Також у нього були рани на обох руках і плечах.

Доктор Саймон Аллен із проєкту з дослідження дельфінів у затоці Шарк-Бей заявив, що вони "дуже соціальні тварини" і висловлюють це "дуже фізичними способами".

Так само як у людей та інших соціальних тварин, гормональні коливання, сексуальна незадоволеність або бажання домінувати можуть змусити дельфіна завдати шкоди людям, з якими він взаємодіє,
– сказав він.

Учений попередив, що дельфіни не милі нешкідливі істоти. Вони сильні тварини і, навіть граючись, можуть завдати людям серйозних травм.

Теги по теме
Япония Курьезные новости
Источник материала
loader
loader