Oppo Find X8 Pro обійшов iPhone 16 Pro Max у тестах автономності
Oppo Find X8 Pro обійшов iPhone 16 Pro Max у тестах автономності

Oppo Find X8 Pro обійшов iPhone 16 Pro Max у тестах автономності

Випуск серії Oppo Find X8 запланований на 24 жовтня. Після тизу нового двопортового зарядного пристрою на 120 Вт компанія тепер підтвердила ємність батареї моделі Pro та поділилася деякими вражаючими показниками автономної роботи, які вищі, ніж очікувалося.

Oppo Find X8 Pro має акумулятор ємністю 5910 мАг, що є величезним, враховуючи розміри пристрою. Акумулятор базується на новій технології льодовикових акумуляторів Oppo, яка пропонує збільшення ємності на 18% і зменшення товщини на 13% порівняно з попереднім поколінням.

Резервний акумулятор Oppo Find X8 Pro

Завдяки новій технології батареї та збільшеному розміру батареї телефон значно покращує термін служби батареї. За словами керівника компанії, Find X8 Pro може записувати 5,3 години відео Dolby Vision HDR при -20 ℃, тоді як iPhone 16 Pro Max автоматично вимикається приблизно через 10 хвилин. У звичайних умовах час автономної роботи подовжується до 7,2 години, порівняно з 5,0 годинами на iPhone.

Телефон перевершив iPhone 16 Pro Max і в потоковому відео: 29,3 години автономної роботи порівняно з 27,7 годинами на останньому та найкращому iPhone. Не кажучи вже про те, що це велике досягнення для нового флагмана Oppo.

Товщина Find X8 Pro становить лише 8,24 мм, що робить його значно тоншим, ніж Find X7 Ultra 9,5 мм і базовий Find X7 8,7 мм, обидва з яких оснащені акумуляторами на 5000 мАг. Це означає, що нова технологія батареї не тільки економить внутрішній простір, але й пропонує більшу ємність.

З точки зору ваги, телефон становить 215 г, що робить його на 6 г легшим за Find X7 Ultra.

Find X8 Pro оснащено майже плоским дисплеєм діагоналлю 6,78 дюйма на передній панелі та кнопкою швидкого запуску в нижній правій частині пристрою.

З точки зору продуктивності, Find X8 і Find X8 Pro є одними з перших пристроїв, оснащених чипсетом Dimensity 9400, який пропонує значні покращення в процесорі, графічному процесорі та можливостях обробки AI.

Источник материала
loader
loader