Новий iPad з Apple Intelligence з’явиться наприкінці 2025 року
Новий iPad з Apple Intelligence з’явиться наприкінці 2025 року

Новий iPad з Apple Intelligence з’явиться наприкінці 2025 року

Репортер Bloomberg Марк Гурман припустив, що найдоступніша модель iPad від Apple отримає оновлення з можливостями Apple Intelligence наприкінці 2025 року. У своєму останньому інформаційному бюлетені Power On Гурман сказав, що очікується, що iPhone SE отримає функції Apple Intelligence у березні 2025 року, а iPad початкового рівня — «пізніше в цьому році». Далі Гурман припустив, що до 2026 року майже кожен пристрій Apple з екраном підтримуватиме Apple Intelligence.

Хронологія вказує на значну прогалину з моменту останнього оновлення iPad початкового рівня, яке відбулося в жовтні 2022 року. Відкладене оновлення можна пояснити технічними вимогами впровадження можливостей ШІ в бюджетному пристрої вартістю $349.

Поточний ‌iPad‌ 10-го покоління має чіп A14, який вперше використовувався в лінійці iPhone 12, і він застарів. Логічним вибором для наступного ‌iPad‌ є A16, який використовувався в моделях iPhone 15, але якщо Apple хоче зробити Apple Intelligence максимально доступним, чіп A17 Pro або чіп A18, ймовірно, знадобиться.

Зокрема, минулого тижня Apple анонсувала останній iPad mini із підтримкою Apple Intelligence через окремий прес-реліз. Компанія також знизила ціну на існуючий iPad 10 і перестала включати зарядний пристрій в комплект поставки пристрою в Європі. Дуже малоймовірно, що Apple змінила б лінійку iPad таким чином, якби iPad 11 був неминучим.

Незрозуміло, чи Apple все ще планує провести захід, орієнтований на Mac, у жовтні, але, схоже, що iPad 11 не буде анонсований цього місяця.

Источник материала
loader
loader