Jeep та The North Face створили особливу версію кросовера Avenger
Jeep та The North Face створили особливу версію кросовера Avenger

Jeep та The North Face створили особливу версію кросовера Avenger

Бренди Jeep та The North Face об’єдналися для створення спеціальної версії кросовера Jeep Avenger 4xe The North Face Edition. Унікальній повнопривідний автомобіль втілює спільне прагнення пригод і досліджень. Це співробітництво поєднує інноваційні технології та матеріали обох брендів, що створені для подолання найважчих викликів.

Jeep та The North Face створили особливу версію кросовера Avenger - Фото 1

Обидва бренди заохочують до досліджень: The North Face стимулює досягнення особистих меж, а Jeep символізує свободу, пристрасть і автентичність. Разом вони відзначають шлях до відкриттів, надихаючи людей виходити за межі повсякденності, приймаючи виклик пригод та відкриваючи нові ландшафти та маршрути, культури й ідеї.

Jeep та The North Face створили особливу версію кросовера Avenger - Фото 2

«Це партнерство створене з метою прокласти шлях до більш стійкого майбутнього, запропонувавши нове бачення дослідження через по-справжньому ексклюзивний і інноваційний продукт, який неодмінно демонструє виключні повнопривідні можливості. Воно стало результатом глибокого взаємного відкриття, що ґрунтується на спільних цінностях і загальних рисах, відображаючи відмінну якість обох брендів», – сказав Ерік Лафорж, голова бренду Jeep у Європі.

Jeep та The North Face створили особливу версію кросовера Avenger - Фото 3

Jeep та The North Face створили особливу версію кросовера Avenger - Фото 4

Це партнерство віддає шану красі й силі природи, особливо горам, для пошуку нових перспектив дослідження. Буде випущено 4806 одиниць Jeep Avenger 4xe The North Face Edition, що символізує висоту Монблану, величного символу натхнення.

Jeep та The North Face створили особливу версію кросовера Avenger - Фото 5

«Монблан давно є випробувальним майданчиком для альпіністів, спонукаючи їх знаходити способи рухатися швидше, легше та ефективніше в горах. Це прагнення мотивувало The North Face розробляти одяг і спорядження, що відповідають вимогам екстремальних умов і слугує потужним символом партнерства між нашими двома брендами», – сказав Маріано Альонсо, генеральний директор The North Face EMEA.

Jeep та The North Face створили особливу версію кросовера Avenger - Фото 6

Повнопривідний гібридний Jeep Avenger 4xe The North Face Edition став результатом співпраці команд дизайнерів обох брендів, які протягом двох років працювали над цим проєктом. Вони майстерно поєднали знакові елементи та підібрали відповідні матеріали, а також створили функціональний дизайн у нейтральних, міметичних відтінках, що відображають природне середовище. Такий підхід привів до створення продукту, який ідеально втілює філософію екологічних досліджень, поєднуючи естетику і захоплення пригодами.

Jeep та The North Face створили особливу версію кросовера Avenger - Фото 7

Знаковий дизайн цієї обмеженої серії відображає виняткову якість і ретельну увагу до деталей, що є візитною карткою обох брендів. Використання унікальних матеріалів та передових технологій з їхніх сфер створює безпрецедентний продукт, який відзначає сталість у кожному аспекті. Jeep Avenger 4xe The North Face Edition оснащений гібридним силовим агрегатом на 48 В та повним приводом, що є значним кроком вперед у процесі електрифікації Jeep, зберігаючи відданість бренду до високих характеристик.

Це партнерство робить Jeep Avenger 4xe The North Face Edition не лише ексклюзивним продуктом, де кожна форма і деталь мають функцію, але й рішенням для тих, хто прагне досліджувати природу за допомогою якісного, практичного, безпечного та комфортного продукту. Вітчизняні шанувальники пригод зможуть випробувати лімітований повнопривідний гібрид на українських полонинах та висотах у 2025 році.

Источник материала
loader
loader