Дизайнери назвали застарілі тенденції дизайну, які знову у моді
Дизайнери назвали застарілі тенденції дизайну, які знову у моді

Дизайнери назвали застарілі тенденції дизайну, які знову у моді

До слова, є ті застарілі тенденції дизайну, які, на думку дизайнерів, знову стали мейнстримом. The spruce назвала 5 таких прикладів.

Арки

За словами фахівців, арки в якийсь момент стали настільки перенасиченими, що втратили ефект, але вони повернулися і дизайнери використовують їх з більшою цілеспрямованістю.

"Арки стали синонімом будинків у тосканському стилі, які вразили житловий сектор у середині 2000-х років… Але вони знову на передньому плані – арки продумано створюють інтерес і додають м’якості", – зазначає дизайнер.

Підвісні тарілки

Цей тренд, який повертається, ви могли бачити в домі вашої бабусі, і він ідеально підходить для всіх любителів котеджкору. За словами дизайнера, ця тенденція відпала після 70-х років, але повертається.

Дизайнери назвали застарілі тенденції дизайну, які знову у моді - Фото 1
Підвісні тарілки в інтерʼєрі / Фото The Spruce / Meg MacDonald

Біла та кольорова техніка

У виданні зазначають, що пройшли ті часи, коли нержавіюча сталь і чорна техніка вважалися єдиним варіантом для модної кухні. Ідеться не про базову білу техніку, а про витончену техніку, яка поєднує форму та функціональність.

Особливо гарний вигляд має біла техніка з такими елементами, як золота фурнітура.

Дизайнери назвали застарілі тенденції дизайну, які знову у моді - Фото 2
Біла техніка в інтерʼєрі / Фото Desiree Burns Interiors

Закритий план поверхів

Знесення стін праворуч і ліворуч вже деякий час є модним, але тепер дизайнери рекомендують додавати стіни.

Один з фахівців вказує, що наявність окремих просторів і закритого плану поверху створює більш приватне середовище в будинку.

Підлога шашками

Ще одне повернення класики – підлога шашками.

"Використання контрастних тонів і підлоги з плитки зі сміливим ефектом — це те, що повернуло цю тенденцію до життя", – кажуть фахівці.

Дизайнери назвали застарілі тенденції дизайну, які знову у моді - Фото 3
Підлога шашками, на думку дизайнерів, знову в моді / Фото Ashley Webb Interiors

Дубова шафа

Це чудова новина для всіх, хто любить натуральні тони дерева. Дубові шафи повертаються в моду, але в іншій формі, ніж колись улюблена версія зі скошеними червоними дубами. Цього разу центральне місце займає білий дуб із чистими лініями.

"Ми врахували той факт, що шафи з білого дуба можна фарбувати в красивий набір відтінків і кольорів без того невдалого помаранчевого відтінку, який був виявлений під час спроб поекспериментувати з червоним дубом", – кажуть експерти.


Дубова шафа повертається в моду / Фото Ethan Charles Design

Источник материала
loader
loader