Чотири міста Донеччини ввечері залишаться без води
Чотири міста Донеччини ввечері залишаться без води

Чотири міста Донеччини ввечері залишаться без води

У чотирьох містах Донеччини - Слов'янську, Краматорську, Дружківці й Костянтинівці - сьогодні припинять водопостачання через ремонт на двох магістральних водогонах.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін, передає Укрінформ.

«Сьогодні ввечері Слов'янськ, Краматорськ, Дружківка і Костянтинівка залишаться без води. Відключення заплановане з 21:00 21 жовтня і триватиме на час ремонту на двох магістральних водогонах», - написав очільник області.

Він зазначив, що водопостачання буде відновлене у повному обсязі після завершення ремонту і заповнення водогонів водою.

Як повідомлялося, Донеччина перебуває під постійними обстрілами російських військ, майже щодня ворог убиває та травмує цивільних жителів, руйнує будинки, підприємства, енергетичні, газові та інші інфраструктурні об’єкти. Донецька область має найбільшу протяжність лінії фронту - близько 300 км.

У регіоні триває обов’язкова евакуація цивільного населення. У багатьох населених пунктах, які наближені до лінії фронту, проводиться примусова евакуація дітей з родинами.

На території Донецької області, яка контролюється українською владою, станом на середину жовтня поточного 2024 року залишаються близько 334 тис. цивільного населення.

Теги по теме
Ремонт
Источник материала
loader
loader