Чим більше, тим краще: дизайнерка "начхала" на усталені правила інтер'єру
Чим більше, тим краще: дизайнерка "начхала" на усталені правила інтер'єру

Чим більше, тим краще: дизайнерка "начхала" на усталені правила інтер'єру

Часто люди помилково вважають, що маленькі кімнати повинні мати маленький декор. Проте, як стверджує дизайнер Тейлор Мігліаццо Саймон, іноді більше означає краще, пише Homes and gardens.

Повісьте штори високо

Вішання штор, які є надто короткі або занадто довгі та зібрані в пучок, є великою помилкою. Не меншою похибкою, якої слід уникати, – це надто низько підвішені карнизи.

Штори повинні починатися зі стелі і закінчуватися на підлозі. Це подовжує кімнату і робить стелі вищими.

Фото Shannon Eddings

Не відмовляйтеся від великих картин

Купіть найбільший витвір мистецтва, який впишеться у стін. Це виглядає більш продуманим, ніж галерея з маленьких картин, і елегантно заповнює простір.

На думку Тейлор, велика картина є значно більш виразною. Багато власників будинків вважають, що невеликі картини необхідні для стін з обмеженим простором. Втім, насправді великі полотна можуть зробити кімнату більш просторою та менш захаращеною.

крісла

Фото Montana Labelle Design

Повісьте найбільший світильник, який тільки можливо

Хоча питання великих люстр є делікатною темою, вони все ще посідають важливе місце в наших домівках, навіть якщо ми не хочемо їх часто вмикати.

Тейлор радить придбати велику люстру. Окрім створення багатошарового освітлення з кількома джерелами, громіздкий стельовий світильник — це саме те, що потрібно, аби будинок мав дорогий вигляд.

світильник

Фото Studio Duggan

Обирайте більші меблі

Саймон пропонує розмістити у вітальні два великі дивани замість кількох крісел і маленьких меблів. Це чудовий спосіб сприяти зв'язку та розмовам у вітальні, а також може зробити простір візуально більшим. Як і великі картини, великі меблі можуть справляти більше враження, ніж безліч маленьких, навіть у менших кімнатах.

вітальня

Фото Carley Summers

Збільште свої стелажі

"Коли ви встановлюєте полиці, зробіть їх якомога більшими", – радить Тейлор. За її словами, це не тільки максимізує простір для зберігання та оформлення, але й притягує погляд вгору, покращуючи пропорції кімнати. Найкраще зробити полиці від стіни до стіни.

стелажі

Фото Victoria-Maria Interior Design / Photography Nicolas Mathéus

Розгорніть масивний килимок

Оберіть килим, який покриває якомога більше підлоги. Одна з найпоширеніших помилок при виборі килима – це надання переваги меншому над більшим. Маленький килим притягує погляд всередину, роблячи простір менш виразним.

Якщо ви шукаєте оптимальний розмір килима, Тейлор завжди радить обирати найбільший варіант, який ви можете вписати у свій бюджет. "Ідеально, щоб принаймні дві ніжки кожного меблевого виробу стояли на килимі", – каже вона.

мебліФото Nordic Knots / Photography Clement Pascal

Источник материала
loader
loader