YouTube тестує нову версію підписки Premium Lite
YouTube тестує нову версію підписки Premium Lite

YouTube тестує нову версію підписки Premium Lite

YouTube оголосив про тестування оновленої версії своєї підписки Premium Lite. Цього тижня користувачі почали ділитися скриншотами у соціальних мережах, а представник Google підтвердив, що тест проходить в Австралії, Німеччині та Таїланді, повідомляє Engadget.

Нова версія Premium Lite передбачає «обмежену рекламу», яка, згідно з описом, дозволить користувачам дивитися «більшість відео без реклами». Однак реклама все ж буде відображатися на музичному контенті, шортах, а також під час пошуку та перегляду відео.

Оригінальна підписка Premium Lite розпочала тестування в Європі у 2021 році, проте через деякий час вона була усунута у жовтні 2023 року. Перевагою цього плану було лише видалення реклами, тоді як офлайн або фонові можливості перегляду не були доступні.

В Австралії ціна на Premium Lite складає $9 на місяць, у порівнянні з $17 на місяць за повну версію Premium. Це відповідає попереднім витратам на Lite, які були приблизно вдвічі меншими за звичайний план. З поточними цінами на підписки YouTube — $14 на місяць для індивідуальних користувачів і $23 для сімейного плану — новий середній рівень підписки виглядає привабливо.

Источник материала
loader
loader