У Києві та околицях міста вночі знищено близько десятка БпЛА – КМВА
У Києві та околицях міста вночі знищено близько десятка БпЛА – КМВА

У Києві та околицях міста вночі знищено близько десятка БпЛА – КМВА

Цієї ночі сили оборони знищили близько десяти ударних дронів, які були запущені російськими агресорами на території Києва та в околицях столиці. Про це повідомила Київська міська військова адміністрація у своєму Телеграм-каналі.

«Чергова повітряна атака на Київ. Цієї ночі російська армія знову застосувала БпЛА. Вони були запущені з південного та північно-східного напрямків. На Київ баражуючі боєприпаси заходили кількома хвилями», – ідеться в повідомленні.

Протягом ночі в столиці було оголошено повітряну тривогу двічі, яка тривала в цілому близько трьох годин. Керівник обласної військової адміністрації Сергій Попко повідомив, що приблизно десять російських ударних дронів, що становили загрозу для Києва, були знищені як на підступах, так і на території міста.

«Попередньо, у столиці обійшлося без руйнувань, інформація щодо постраждалих не надходила», – вказав Попко, додавши, що дані оперативного зведення оновлюються та уточнюються.

Як заявили у Повітряних силах, росіяни запускали вночі безпілотники з південного та північного напрямків.

До слова, росіяни 19 та 20 жовтня масово атакували українські регіони за допомогою балістичних ракет та безпілотників. Вибухи було чути у столиці та у низці областей України. 

Ударів зазнали Харків та Суми. У Сумах після атаки російської армії відключили електроенергію, а в деяких районах міста пропало водопостачання. 

Источник материала
loader
loader