У Києві помічено рідкісну повнопривідну машину Trivelsonda
У Києві помічено рідкісну повнопривідну машину Trivelsonda

У Києві помічено рідкісну повнопривідну машину Trivelsonda

Якої тільки дивовижної спецтехніки не побачиш сьогодні на дорогах України. І тому свіжий приклад – ось це бурильна установка італійської марки Trivelsonda, сфотографована кореспондентом «Автоцентру» на одній із київських вулиць.

В основі машини лежить повнопривідне шасі 4х4. Спереду та ззаду встановлено по парі аутригерів для кращої стійкості під час роботи. Привертають увагу гофровані борти, як на армійських амфібійних шасі.

У Києві помічено рідкісну повнопривідну машину Trivelsonda - Фото 1

 

У Києві помічено рідкісну повнопривідну машину Trivelsonda - Фото 2

У даному випадку представлена ​​рідкісна для нашого ринку модель Trivelsonda R3P. В основному з колісної техніки Trivelsonda у нас можна побачити модель TMT 30. Остання має глибину буріння до 29 – 37 м. Діаметр свердловини варіюється від 0,40 до 1,50 м. На машині встановлено два двигуни VM Motori повітряного охолодження: для руху – 6 -циліндровий, потужністю 120 у. с. та 4-циліндровий, 98-сильний для бурильного обладнання. TMT 30 має довжину 6 м, ширину 2,40 м та висоту 3,30 м. Споряджена маса становить 17 500 кг. Як працює така машина в України можна побачити на відео нижче.

У Києві помічено рідкісну повнопривідну машину Trivelsonda - Фото 3

Зазначимо, що компанія Trivelsonda зародилася ще 1962 року, як сімейний бізнес (засновника та його племінників) з виробництва бурильної техніки. Спочатку фірма, розташована в невеликому селищі біля Анкона – міста на узбережжі Адріатичного моря, називалася Tonti Emilio and Grandchildren, а 1969 року отримала нинішню назву. Сьогодні компанія виробляє різноманітні бурильні машини на гусеничних шасі – під маркою Trive.

Источник материала
loader