Неначе вчора придбана: жінка зробила редизайн старої тумби своїми руками
Неначе вчора придбана: жінка зробила редизайн старої тумби своїми руками

Неначе вчора придбана: жінка зробила редизайн старої тумби своїми руками

Як жінка завдяки цьому відремонтувала стару радянську тумбу та перетворила її на стильний та сучасний елемент декору, дивіться на Дім 24.

Як жінка зробила редизайн старої тумби

Тікток-блогерка Тетяна публікує на своїй сторінці ролики, у яких показує, як займається редизайном меблів та власноруч створює елементи декору. Нещодавно жінка продемонструвала, як своїми руками подарувала друге життя старій радянській тумбі.

Для цього вона спершу очистила тумбу та зняла з неї старе покриття. Потім Тетяна відшліфувала деревину та відполірувала ніжки меблів. Далі, для більш оригінального дизайну, блогерка зробила на тумбі розмітку клейкою стрічкою та почала одну частину її покривати лаком, а іншу фарбувати у чорний відтінок.

Як жінка переробила тумбу: дивіться відео

Також жінка додала на передні дверці, там, де спочатку була стрічка, полаковані дощечки, які створили на тумбі додаткову фактуру.

Крім того, майстриня встановила на тумбі сучасні ручки та пофарбувала у золотий колір деякі елементи на її ніжках.

Працюєте з меблями або маєте хобі і створюєте декоративні елементи своїми руками? Тоді вам знадобиться акумуляторний лобзик від Bosch, що ідеально підходить для криволінійного, прямого і поперечного розпилювання м'якої або твердої деревини, ДСП і комбінованих деревних матеріалів. Для того, щоб без проблем змінити пильне полотно, більше не потрібні додаткові інструменти, адже лобзик оснащений системою Bosch SDS для швидкої зміни приладдя.

Таким чином замість старої радянської тумби жінка отримала сучасні та гарні меблі, які, здається, неначе вчора були придбані.

Її стильне перевтілення зібрало понад 5 тисяч вподобань та чимало коментарів. "Результат неперевершений вийшов", "Служила 50 років, тепер ще стільки ж прослужить. Тільки оновлена та гламурна", "Дуже гарно. Я і собі таку захотіла", – писали люди.

Источник материала
loader
loader