Стильна відеоробота Тіни Кароль, альбом Павла Зіброва та інші: музичні новинки тижня
Стильна відеоробота Тіни Кароль, альбом Павла Зіброва та інші: музичні новинки тижня

Стильна відеоробота Тіни Кароль, альбом Павла Зіброва та інші: музичні новинки тижня

Також деякі презентували відеороботи до своїх пісень, а інші – цілий альбом. Про музичні новинки останніх днів – в матеріалі Show24.

Музичні новинки тижня

Golubenko і Clonnex презентують свою нову композицію під назвою "Авіарежим". Трек відображає реальність токсичних відносин, де бажання бути разом і постійна напруга руйнують емоційний стан, залишаючи почуття розгубленості та безвиході.

Golubenko і Clonnex – "Авіарежим": дивіться відео онлайн

Сонграйтер NAIMES разом із музикантом DOVI створили атмосферну композицію "Ніч п'ятниці". Трек занурює слухачів у момент, коли весь світ зупиняється для двох закоханих.

DOVI x NAIMES – "Ніч п'ятниці": дивіться відео онлайн

Колишня учасниця шоу "Топмодель по-українськи", а тепер виконавиця Саша Кугат, відома під псевдонімом KUGATESSA, представила свій новий сингл "Шипи троянди". Трек черпає натхнення з особистого досвіду дівчини, досліджуючи тему пристрасного, але приреченого кохання.

Мені майже ніколи не дарували квітів, і ті три троянди, що він подарував мені на першому побаченні, надихнули мене на цю роботу. Після втілення моєї ідеї в життя, гештальт по трояндах, звичайно, закритим,
– зазначила виконавиця.

KUGATESSA – "Шипи троянди": дивіться відео онлайн

Тіна Кароль представила новий кліп на пісню "Що ти наробила", яка увійшла до її останнього альбому "Лірика". Відео, зняте в чорно-білих тонах, демонструє артистку з квітами у волоссі.

Тіна Кароль – "Що ти наробила": дивіться відео онлайн

Зауважимо, пісню артистка випустила ще у вересні, проте відеороботу запрем'єрила лише 18 жовтня.

Водночас Lida Lee представила яскравий кліп на трек "Зима в пустелі", в якому була залучена змія, що символізує мужність і трансформацію. Співачка, яка має фобію до плазунів, вирішила протистояти своїм страхам просто у відео.

Цей кліп насамперед про сміливість. Кожен з нас може знайти в собі сили для змін. Коли ти перебуваєш у вирію циклічних подій, але робиш крок вперед – це справжня трансформація. Зміни супроводжуються відчуттями невизначеності, адже ти не контролюєш ситуацію. Змія на тілі показує те, як можна приймати себе попри страхи, невпевненість та невміння. І, подолавши їх, ти розумієш, що здатний на все,
– поділилася Lida Lee.

Lida Lee – "Зима в пустелі": дивіться відео онлайн

Наостанок згадаємо про новий альбом Павла Зіброва до якого увійшли шість композицій відомих українських авторів, а також кілька перекладів улюблених треків – "Мої ангели моя сім'я", "Коханій дружині" та переспів хітів 90х – "Якщо поруч ти" Вадима Крищенка та "Очі дівочі" Юрія Рибчинського.

"Любов може все" – альбом оповитий коханням, ніжністю та одночасно драйвом, про найважливіші цінності у житті – родину, кохану людину, теплі спогади, миті щастя, признання та жадання. Кожен знайде щось своє у композиціях,
– підкреслив співак.

Павло Зібров – "Любов може все": дивіться відео онлайн

Теги по теме
музыка
Источник материала
loader