Колір спальні Дженніфер Гарнер несподіваний, але дуже вдалий: що обрала акторка
Колір спальні Дженніфер Гарнер несподіваний, але дуже вдалий: що обрала акторка

Колір спальні Дженніфер Гарнер несподіваний, але дуже вдалий: що обрала акторка

Нещодавно акторка опублікувала жартівливе відео зі спальні на своїй інстаграм-сторінці. Дизайнери одразу помітили, що в Гарнер нестандартний колір стін, пише Homes & Gardens. Очевидно, якийсь із нейтральних відтінків знаменитість не влаштовував.

Який колір стін обрала для спальні Дженніфер Гарнер

На відео видно, як зірка сидить у своєму ліжку на тлі стін легкого оливкового відтінку. Попри те, що це дуже помітний колір, він має аналогічний заспокійливий ефект.

Спальня має бути святилищем, де можна розслабитися, уникнути денних стресів і зосередитися на відпочинку та гарному самопочутті. Важливо створити заспокійливу та розслаблену атмосферу, але це не означає жертвувати особистим стилем. Клієнти все більше відходять від приглушених нейтральних кольорів і віддають перевагу більш сміливим відтінкам, які все ще забезпечують спокій,
– коментує британська експертка з кольорів Анна Гілл.

Зелена спальня розслабляє в основному тому, що цей колір нагадує нам про природу. Відтінок стін Гарнер наче з маленького ставка, де плавають качки. У той час як темнішу зелень можна асоціювати з лісом. Експерти кажуть, що такі відтінки миттєво дають нашому мозку сигнал про те, що пора розслабитися.

Дженніфер Гарнер у своїй спальні: дивіться відео

Крім того, Гарнер поєднує зелену фарбу з рожевою декоративною подушкою – це вічна класика. Гілл каже: "Непідвладне часу поєднання рожевого та зеленого залишається фаворитом у світі дизайну".

З наближенням осіннього та зимового сезонів помітний зсув у бік більш насичених, приземлених тонів. Темніші рожеві та теракотові відтінки поєднують з більш примхливою зеленню. Ці кольори миттєво створюють відчуття затишку та комфорту та викликають відчуття кокона,
– ділиться Анна Гілл.

Додати зелений колір можна без фарбування, а за допомогою аксесуарів. Правильно розміщена декоративна подушка, оксамитовий пуфик або зручний килим можуть суттєво покращити загальну естетику.

Источник материала
loader
loader