Чи буде в жовтні бабине літо
Чи буде в жовтні бабине літо

Чи буде в жовтні бабине літо

Про це напередодні в інтерв'ю 24 Каналу розповіла синоптикиня Укргідрометцентру. Наталія Птуха відповіла, чи буде бабине літо після цих заморозків.

Бабине літо

За словами синоптикині, +20 вже не очікується. Хіба що в південних областях ще до +18 градусів на годинку десь може прогрітися повітря. Максимум припадає на полудень. Втім, не більше.

Загалом це все одно буде поле високого тиску, більш сонячна погода, досить комфортно. Бабиним літом це не назвеш, але можна зазначити, що це трошки комфортна жовтнева погода. Буде спокійно,
– наголосила Наталія Птуха.

Зверніть увагу! Повне інтерв'ю про погоду до кінця жовтня, зокрема, чи будуть дощі, сильні заморозки та сніг, уже незабаром читайте на сайті 24 Каналу.

Де будуть сильні заморозки

  • В Укргідрометцентрі зазначили, що вночі 19 та 20 жовтня в західних, північних, Вінницькій, Черкаській та Одеській областях сильні заморозки в повітрі 0 – -5 градусів. Це II рівень небезпечності, помаранчевий.
  • У Полтавській, Кіровоградській і Миколаївській області 19 жовтня на поверхні ґрунту (І рівень небезпечності, жовтий), 20 жовтня і в повітрі (II рівень небезпечності, помаранчевий) заморозки 0 – -3 градуси.
  • Тим часом на решті території України 20 жовтня на поверхні ґрунту заморозки 0 – -3 градуси (І рівень небезпечності, жовтий).
Теги по теме
Новости Украины прогноз погоды
Источник материала
loader
loader