Зірковий нападник МанСіті висунув ультиматум Барселоні: хто може стати жертвою трансферу
Зірковий нападник МанСіті висунув ультиматум Барселоні: хто може стати жертвою трансферу

Зірковий нападник МанСіті висунув ультиматум Барселоні: хто може стати жертвою трансферу

24-річний норвезький нападник не надто тримається за своє місце в англійському клубі. Все через незрозуміле майбутнє МанСіті, яке звинувачують у 115 порушеннях, пише Football 365.

Переїзд у Ла Лігу не такий вже далекий від реального

Цими проблемами "містян" можуть скористатись інші європейські гранди. Однією із таких команд може бути Барселона. Каталонський клуб може використати цю ситуацію та переманити у свою команду забивного Голанда.

Сам норвежець теж не проти переїхати в Ла Лігу, але перед цим керівництво "блаугранас" повинне виконати його ультиматум.

Ерлінг не готовий ділити ігровий час із форвардом Барселони Робертом Левандовським. Тому висунув умову про продаж лідера збірної Польщі.

Однак такий трансфер може привести до конфлікту між Барселоною та її уболівальниками, які глибоко поважають Левандовського. Попри це президент каталонського клубу Жоан Лапорта готовий піти на умови Голанда, адже вважає Ерлінга "головною ціллю трансферного вікна у 2025 році".

До слова. Ерлінг Голанд виступає за МанСіті із липня 2022-го року. Із того моменту форвард відіграв 108 матчів – 101 забитий гол та 14 асистів. Його контракт із "містянами" спливає вкінці червня 2027-го року.

Відзначимо, що Левандовський перебрався у Барселоні у той самий період, коли Голанд у Манчестер Сіті. На рахунку Роберта 106 поєдинків (71 м'яч та 19 гольових передач). Польський нападник має контракт із "блаугранас" до 30 червня 2026-го року. Також є опція пролонгації ще на рік.

Теги по теме
футбол Манчестер Сити
Источник материала
loader