Універсальний актор: 4 найкращі фільми з Заком Ефроном
Універсальний актор: 4 найкращі фільми з Заком Ефроном

Універсальний актор: 4 найкращі фільми з Заком Ефроном

На початку своєї кар'єри Зак Ефрон з'являвся у комедійних фільмах та серіалах, але від нульових дотепер він пройшов трансформацію та проявився як серйозний драматичний актор. Це довело, що він може бути універсальним гравцем у кіно. Сьогодні, 18 жовтня, Зак Ефрон святкує день народження – йому виповнилось 37 років. Кіно 24 розповість про одні з найкращих фільмів з актором.

"Залізний кіготь"

Біографічна спортивна драма розповідає про реальну династію професійних борців фон Еріх – батька та його 5 синів, які займаються реслінгом. У 80-х вони були на піку популярності, але нещастя обірвало їхній тріумф.

Універсальний актор: 4 найкращі фільми з Заком Ефроном - Фото 1
Зак Ефрон у кіно / Кадр з фільму

Це трансформаційний фільм для Ефрона – він повинен був багато тренуватися та набрати вагу, щоб постати у формі спортсмена у важкій вазі. Актор втілив роль Кевіна, другого сина Фріца фон Еріха.

"Шкільний мюзикл"

Один з найбільш успішних мюзиклів Disney розповідає про двох студентів середньої школи, які вирішують прослухатися для музичного мюзиклу у своїй школі. Друзі не вірять у їхній талант. Трой, який є капітаном команди по баскетболу, потрібен своїм гравцям, а відмінницю Габріеллу чекають олімпіади. Але вони продовжують йти до своєї мети.

Універсальний актор: 4 найкращі фільми з Заком Ефроном - Фото 2
Зак Ефрон у кіно / Кадр з фільму

Зак Ефрон зіграв головну роль найпопулярнішого хлопця у школі та капітана баскетбольної команди. Ця роль поклала початок кар’єрі Ефрона та зробила його відомим.

"Лак для волосся"

Події відбуваються у Балтиморі, у 1962 році. Фільм розповідає про дівчину-підлітка Трейсі Тернблад, яка мріє танцювати у місцевій телевізійній танцювальній програмі "Шоу Корні Коллінза". Дівчина отримує роль у шоу та миттєво стає знаменитістю.

Універсальний актор: 4 найкращі фільми з Заком Ефроном - Фото 3
Зак Ефрон у кіно / Кадр з фільму

Зак Ефрон зіграв Лінка Ларкіна – одного з танцівників шоу, завдяки якому Трейсі потрапляє на телебачення. У мюзиклі він показав не лише свої акторські здібності, але й музичні та вокальні.

"Сусіди"

Фільм розповідає про молоду сім'ю Раднесів – Мака та Келлі, які переїжджають у новий будинок з новонародженою донечкою. Тим часом по сусідству оселяються студенти. Раднери терплять витівки юнаків та їхні вечірки, але одного разу їхній терпець уривається.

Універсальний актор: 4 найкращі фільми з Заком Ефроном - Фото 4
Зак Ефрон у кіно / Кадр з фільму

Зак Ефрон зіграв студента Тедді Сандерса, який міг відверто дратувати. Але це лиш означає, що він вдало виконав свою роботу як актор.

Теги по теме
Кино
Источник материала
loader
loader