Ситуація в Торецьку важка, але контрольована - Сили оборони
Ситуація в Торецьку важка, але контрольована - Сили оборони

Ситуація в Торецьку важка, але контрольована - Сили оборони

Ситуація в Торецьку залишається важкою, але контрольованою, Сили оборони стримують ворога.

Про це заявила в телеефірі речниця ОТУ «Луганськ» Анастасія Бобовнікова, передає кореспондент Укрінформу.

«Ситуація в Торецьку важка... вже протягом тижня, проте залишається контрольованою. Нам вдається стримувати ворога, незважаючи на те, як росіяни напирають. Вони використовують штурмові групи під прикриттям артилерії, мінометів та дронів. Знищують повністю місто, не залишаючи там жодного будинку чи укриття, намагаючись прорвати нашу оборону у місті Торецьк», - сказала Бобовнікова.

За її словами, за минулу добу російська авіація завдала 11 авіаударів, випустивши 22 КАБи. «Від КАБів страждають не тільки прифронтові міста, а ще й тилові міста, як Костянтинівка. Це надзвичайно руйнівна зброя, і на жаль, ворог активніше її використовує», - констатувала речниця.

Вона зауважила, що для атак у Торецьку російські війська мало задіюють техніку, на відміну від інших напрямків у сфері відповідальності ОТУ «Луганськ».

Українські військові, за словами Бобовнікової, намагаються вибити окупантів. Більшість укриттів у місті знищено, але нашим оборонцям попри це вдається ефективно вести бій. Ворог зазнає важких втрат і відступає.

Як повідомлявУкрінформ, армія РФ зосередила значне угруповання на Торецькому напрямку.

Теги по теме
война
Источник материала
loader
loader