Культовий гравець Барселони розкритикував УЄФА через виснажливий сезон
Культовий гравець Барселони розкритикував УЄФА через виснажливий сезон

Культовий гравець Барселони розкритикував УЄФА через виснажливий сезон

Перенасичений сезон призводить до чисельних травм футболістів. Багато гравців провідних клубів скаржаться через велику кількість матчів.

Що пропонує Піке

Ексзірка Барселони та збірної Іспанії Жерар Піке пропонує зробити радикальні кроки. Чемпіон світу вважає, що ФІФА та УЄФА повинні скасувати деякі турніри, а національні ліги скоротити число команд у чемпіонаті.

"Я вважаю, що матчів потрібно зробити менше. Потрібно обдзвонити всі ліги і сказати, щоб вони проводили чемпіонат із 16 командами.

Навіщо ви створили Лігу націй? За нею важко стежити. Я розумію, що УЄФА хоче отримати більше прибутку, проте краще зробити менше матчів, але підняти їхній рівень", – зазначив Піке.

Також Піке пропонує скасувати онофлений Клубний чемпіонат світу.

Напружений графік – шанс для молоді

  • Зазначимо, що виходом зі складної ситуації може стати проведення ротації складу. Однак тренери не поспішають ризикувати та ставити до основи гравців з молодіжного складу.
  • Нагадаємо, що перед жовтневими матчами Ліги націй тренерський штаб збірної України недорахувався одразу дев'ятьох провідних гравців. Це дало шанс проявити себе дублерам – Олександру Назаренку, Дмитру Криськіву. А Іван Калюжний з Олександрії взагалі став відкриттям для багатьох уболівальників та експертів.
Теги по теме
футбол УЕФА
Источник материала
loader
loader