Зеленський вирушив на засідання Євроради
Зеленський вирушив на засідання Євроради

Зеленський вирушив на засідання Євроради


На засіданні Європейської ради Зеленський представить План перемоги. Також заплановані зустрічі з президенткою ЄП Робертою Мецолою та з головами політичних груп.

Президент України Володимир Зеленський 17 жовтня вирушив на засідання Європейської ради у Брюссель, де на саміті Євросоюзу представить План перемоги. Про це він у Фейсбук.

“Зараз – у дорозі в Брюссель. Буде спеціальне засідання Європейської ради. На рівні лідерів. Я представлю План перемоги – наш інструмент примусу Росії до миру. Всі лідери Європи почують, як треба посилити наші позиції. Нам треба завершити цю війну справедливо”, – зазначив глава держави.

За словами Зеленського, програмою візиту до Брюсселю також заплановані зустрічі у Європарламенті – і з президенткою Робертою Мецолою, і з головами політичних груп у Європарламенті.

“Буде зустріч із Марком Рютте, генсеком НАТО. А також ми готуємося до засідання Ради Україна-НАТО на рівні міністрів оборони”, – додав президент.

Нагадаємо, План перемоги України у війні проти Росії складається з п’яти пунктів. Також він містить три таємні додатки.

Раніше Володимир Зеленський анонсував спільні кроки з ЄС для примусу Росії до миру. Він закликав партнерів “діяти, щоб не дати Росії та її спільникам адаптуватись до наших можливостей”.



Теги по теме
Владимир Зеленский Новости политики
Источник материала
loader
loader