Український стартап GetOrder залучив $250 000 інвестицій
Український стартап GetOrder залучив $250 000 інвестицій

Український стартап GetOrder залучив $250 000 інвестицій

Український стартап GetOrder завершив pre-seed раунд фінансування, залучивши $250 000. Інвестиції очолив фонд Digital Future за участю United Angels Network.

Про це повідомляє dev.ua.

GetOrder інтегрує платформи доставки їжі Glovo, Bolt Food, Wolt, Uber Eats тощо з автоматизованими POS-системами типу Poster, Profit, Smart Touch та іншими. Зараз понад 1400 локацій підключені до інтеграції за допомогою сервісу стартапу. Серед них не лише заклади з України, але й з Естонії, Литві, Латвії, Польщі, Кіпру, Грузії, Болгарії, Молдови, Казахстану.

Отримані кошти команда стартапу планує використати на розширення продуктової лінійки для ресторанної індустрії, а також просування на європейський ринок.

Стартап запустили наприкінці 2021 року ексмаркетинг директор ресторанних мереж Mister Cat, Mamamia, Сергій Чайка та fullstack розробник Максим Лоік.

Зазначається, що на глобальному ринку є декілька конкурентів, але ключова перевага GetOrder – це архітектура та швидкість. Платформа ідеально підходить для мереж ресторанів та  «темних кухонь» (dark kitchen), які готують їжу тільки на доставку. Платформа дає змогу запустити інтеграцію за 5 хвилин, в той час, як конкуренти мають архітектуру заточену під один заклад і для запуску їм треба декілька тижнів.

Digital Future – український венчурний фонд, який інвестує в технологічні та швидкозростальні компанії на початковій і ранній стадіях. Серед основних критеріїв інвестування – бізнес-модель, масштабована на ринки США та ЄС.

United Angels Network – клуб ангельських інвесторів, який створили Іван Дмитрисевич і Саша Ремінний на початку 2024 року.

Источник материала
loader