У Сіверськодонецьку в ДТП загинув соратник Ківи - РВА
У Сіверськодонецьку в ДТП загинув соратник Ківи - РВА

У Сіверськодонецьку в ДТП загинув соратник Ківи - РВА

У Сіверськодонецьку внаслідок ДТП загинув тамтешній колаборант Віталій Невеселий, який свого часу очолював обласну організацію руху Іллі Киви «Патріоти за життя».

Про це начальник Сіверськодонецької районної військової адміністрації Роман Власенко повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Повідомляється, що 16 жовтня на Гвардійському Hyundai Tucson протаранив «Ниву», за кермом якої знаходився колаборант. Джерела підтверджують інформацію, але поки не поспішаємо та чекаємо на 100% пруфи. Якщо дійсно правда, то це просто фантастична історія про карму, погодьтеся», - написав Власенко.

За його словами, Невеселий з липня 2018 року по жовтень 2020 року очолював міський відділ молоді та спорту Сєвєродонецької міської ради. У липні 2020 року на своїй сторінці у Фейсбуці він зробив заяву, що він очолив обласну організацію «Патріоти за життя», якою керував Ілля Кива.

У Сіверськодонецьку в ДТП загинув соратник Ківи - РВА - Фото 1

Після окупації Сєвєродонецька російськими військами влітку 2022 року окупаційна влада призначила його знову керувати так званим відділом молоді та спорту в місті.

20 вересня 2023 року Невеселому повідомили про підозру в колабораціонізмі. За інформацією слідчих СБУ, підозрюваний очолив осередок російської партії «Новые люди» в окупованому Сіверськодонецьку та проводив політичні акції на підтримку російських окупантів.

Як повідомляв Укрінформ, 6 грудня 2023 р. стало відомо про ліквідацію ексдепутата Верховної Ради Іллі Киви. За даними джерел Укрінформу в правоохоронних органах, зрадника вбито зі стрілецької зброї. Його ліквідація - результат спецоперації СБУ.

Фото: Роман Власенко, Телеграм

Теги по теме
ДТП Смерть Луганщина
Источник материала
loader