У Києві розпочались зйомки шпигунського детективу «Митець»
У Києві розпочались зйомки шпигунського детективу «Митець»

У Києві розпочались зйомки шпигунського детективу «Митець»

Зйомки детективу «Митець» проходитимуть у Києві і області, а телепремʼєра планується вже навесні наступного року

У Києві стартували зйомки 12-серійного гостросюжетного шпигунського детективу «Митець» для телеканалу ICTV2. В центрі сюжету — історія майора Скорука, який намагається розкрити шпигунський план ворогів і до всього таємниці власного минулого. Про це повідомили у пресслужбі телеканалу.

«Митець» — це загадкова історія опера Дмитра Скорука, який понад двох років вважався загиблим, а потім був несподівано знайдений у багажнику машини колаборанта.

Сам Дмитро не може нічого пригадати з минулого: останнє, що він пам’ятає, як пішов записуватися добровольцем на війну. Але після свого загадкового зникнення майор неочікувано починає передбачати злочини, зображуючи їх у загадкових малюнках.

«Кожна серія — новий скетч героя і розслідування майбутнього злочину. Водночас протягом сезону головний герой розкриває власні таємниці. Скоруку доведеться з’ясувати, що насправді сталося з ним в полоні, які експерименти над ним ставилися, та знайти винуватців. А головне — Скорук має дізнатися, хто він зараз: жертва ворожих спецслужб чи завербований агент Росії?» — йдеться у повідомленні пресслужби.

Головну роль грає Заслужений артист України Мітя Рибалевський.

«Мене зацікавив сценарій "Митця" — він дуже наближений до нашого сьогодення. А ще головний герой Скорук: його відчуття і ставлення до життя мені близьке, а принциповість, погляди героя вбачаю і в собі. Через будь-які перепони він йде до кінця, розкриваючи загадки у власному минулому. Новий серіал — це лабіринт загадкових подій, через який проходить мій персонаж, і вірю, що у нього є всі шанси захопити увагу глядачів», — каже актор.

Зйомки детективу «Митець» проходитимуть у Києві і області, а телепремʼєра планується вже навесні наступного року.

На глядачів чекають 12 епізодів-загадок, декілька масштабних складних задумів ворога, що доведеться розкрити слідчому. Цікаво, що в сюжетах були використані реальні гучні справи, що останнім часом відбувалися в нашій країні.

В ролях: Дмитро Рибалевський, Наталя Бабенко, Юрій Вихованець, Остап Ступка, Зоряна Марченко, Кіра Міщерська, Костянтин Корецький та ін.

Режисер: Олексій Тараненко

Оператор: Тетяна Дуднік

Автори сценарію: Артем Кобзан, Марк Лимаренко, Ольга Хавжу

Шоуранерка: Ольга Хавжу

Продюсери ICTV2: Ірина Храновська, Анастасія Штейнгауз, Наталія Межинська

Продюсери: Максим Пастухов, Андрій Савченко

Читайте також: 

  • Анастасія Штейнгауз, ICTV: «Документальний фільм про Зеленського — це мій біль»
  • Документальний фільм «Ми були рекрутами» на ICTV2 та серіал «Евакуація» на «2+2». Як дивилися телеканали 30 вересня — 6 жовтня
  • Лідерство серіалу «Будиночок на щастя» від Нового каналу та премʼєра публіцистичної програми «Україна сьогодні» від «2+2». Як дивилися телеканали 23–29 вересня

Фото: пресслужба телеканалу ICTV2

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
фильм
Источник материала
loader