Цей елемент інтер'єру в серіалі "Офіс" назавжди відійде в минуле
Цей елемент інтер'єру в серіалі "Офіс" назавжди відійде в минуле

Цей елемент інтер'єру в серіалі "Офіс" назавжди відійде в минуле

У час зйомок серіалу популярними були металеві ролети. Саме через них герої серіалу крадькома стежили один за одним. Однак, за словами дизайнерки інтер'єрів Катерини Ярової, такі ролети зараз вважають абсолютно неактуальними, пише Skvot.

Металеві ролети зараз мало хто використовує. Частіше є дерев'яні, як жалюзі. Вони мають нормальний вигляд і додають інтер'єру стилю. Я думаю, що такі ролети підуть в історію, а не в майбутнє,
– пояснила Ярова.

Вона радить придивитися до смартскла, яке стає непрозорим, а відповідно додає працівникам приватності. Однак таке рішення може влетіти в копієчку, дешевше буде зробити вертикальні або горизонтальні ролети.


Металеві ролети з серіалу "Офіс" вважаються старомодними / Скриншот з відео

Як обрати жалюзі для дому

Спершу визначте, чого вам більше хочеться – щоб кімната була більш закритою та затишною, чи яскравою і просторою. Відповідно до цього є ролети, які пропускають та блокують сонячні промені. Тканина може затемнити кімнату, то ж ви зможете регулювати освітленість приміщення вдень. Водночас є такі тканини, які пропускають сонячні промені, а тому в кімнаті все одно буде світло.

Якщо у вас є діти, то з міркувань безпеки обов'язково обирайте бездротові моделі.

Крім того, ви можете обрати матеріал для жалюзів, який буде перешкоджати забрудненням.

Источник материала
loader
loader