Оновлення Android 15 створює проблеми для Instagram
Оновлення Android 15 створює проблеми для Instagram

Оновлення Android 15 створює проблеми для Instagram

Google нарешті почав випуск оновлення Android 15 для смартфонів серії Pixel. Але здається, що остання версія Android може бути причиною для деяких програм, як-от Instagram. Перші користувачі Android 15 стикалися з цією проблемою, тож ось усе, що вам потрібно знати.

Оновлення Android 15 руйнує Instagram?

За словами Redditor, нове оновлення програмного забезпечення може завдати певних проблем додатка Instagram. Людина заявила, що оновлення Android 15 завдає шкоди або заважає вам користуватися додатком. На Pixel 9 від Redditor «Iamnotindanger» стверджує, що він не міг гортати між історіями в додатку. Це не поодинока проблема, оскільки інший користувач, TheNewtBeGaming, також зіткнувся з подібною проблемою, коли ключові функції Instagram не реагували.

Історії в Instagram зависають, пошкоджуючи введення пальцем. Так само були інші користувачі Reddit, які зіткнулися з такою ж проблемою під час використання програми Instagram. На цей час найкраще надсилати звіти в Instagram. Ви також можете спробувати перевірити, чи ваш Instagram оновлений, оскільки старі версії можуть не підтримувати належним чином нову версію Android.

Пам’ятайте, що програми на смартфоні рекомендується постійно оновлювати. Це гарантує відсутність проблем з новими оновленнями програмного забезпечення, а також інколи забезпечує важливі оновлення безпеки. У відповідних новинах Motorola нещодавно поділилася офіційною дорожньою картою для розгортання Android 15, хоча цей список дивним чином виключає смартфони, випущені у 2024 році. Тим часом Vivo анонсувала спеціальну оболонку OriginOS 5 на основі ОС Android 15, і ви також отримуєте список підтримуваних пристроїв. Навіть макет Galaxy S25 Ultra від Samsung з’явився минулого тижня, демонструючи майбутній флагманський пристрій, що працює на власному оформленні One UI 7.

Источник материала
loader