Звільнено керівника Хмельницької обласної прокуратури
Звільнено керівника Хмельницької обласної прокуратури

Звільнено керівника Хмельницької обласної прокуратури


Звільнення Олексія Олійника відбулося після поширення інформації про отримання груп інвалідності 50 прокурорами Хмельницької обласної прокуратури.

Наказом Генерального прокурора Олексія Олійника звільнено з адміністративної посади керівника Хмельницької обласної прокуратури за власним бажанням. Про це Офіс генпрокурора у четвер, 17 жовтня.

“Проведення службового розслідування щодо факту отримання груп інвалідності прокурорами Хмельницької обласної прокуратури триває”, – запевнили у пресслужбі.

В Офісі Генпрокурора зауважили, що службове розслідування охоплює перевірку не лише інформації, яка стосується вищезгаданої обласної прокуратури, а й інших органів прокуратури.

Як ми вже писали, у зв’язку з поширенням інформації про здобуття груп інвалідності 50 прокурорами Хмельницької обласної прокуратури Генеральний прокурор підписав наказ про проведення службового розслідування. 

Згодом керівник Хмельницької обласної прокуратури Олексій Олійник на своїй Facebook-сторінці відреагував на поширену в ЗМІ інформацію про інвалідність своїх колег та зазначив, що сам дістав групу інвалідності у 2017 році.



Теги по теме
Скандал увольнение прокурор
Источник материала
loader
loader