Google припиняє роботу своєї програми Meet
Google припиняє роботу своєї програми Meet

Google припиняє роботу своєї програми Meet

За останні кілька років компанія Google випустила низку оптимізованих заходів для своїх різноманітних продуктів для відео та чату. У 2022 році компанія перемістила свій додаток для відеодзвінків Duo у Meet, оскільки, схоже, у нього є єдине рішення для відеоконференцій.

Однак був період часу, коли були доступні дві різні програми Meet: оригінальна програма Hangouts Meet, перейменована в Meet, і новіша версія з кодовою базою Duo та базою користувачів. Це призвело до певної плутанини споживачів, які мали паралельні програми зі схожими назвами.

Тепер, схоже, Google прийняв рішення повністю припинити роботу оригінального додатка Meet. Користувачам старої (оригінальної) програми Meet тепер пропонується видалити її під час спроби приєднатися до відеодзвінка. Спливаюче повідомлення пропонує замість цього завантажити новішу версію Meet із магазину Google Play.

Якщо ви зараз спробуєте перейти за посиланням на відеодзвінок meet.google.com за допомогою оригінальної програми Meet, ви побачите повідомлення про помилку «Ви більше не можете використовувати цю версію програми Meet». Повідомлення закликає користувачів отримати оновлену версію Meet, доступну в Play Store.

Оригінальний список програми Meet наразі залишається в Play Store, але спроба відкрити програму призводить до підказки про завершення роботи. Здається, Google тихо припинила підтримку та перенаправляє користувачів на свою консолідовану відеоплатформу.

Звичайно, для кожного користувача Meet оновлення може зайняти деякий час. Тож зачекайте та дочекайтесь, поки на вашому пристрої з’явиться нове оновлення.

Тим часом компанія продовжує вдосконалювати новий додаток Meet за допомогою таких функцій, як реакція оператора, можливість прямого виклику, режим лише аудіо, живі субтитри тощо. Закриваючи паралельні програми, Google уникає плутанини та може присвятити всю свою енергію розробки одному продукту.

Источник материала
loader
loader