Генштаб повідомив про оновлену ситуацію на фронті
Генштаб повідомив про оновлену ситуацію на фронті

Генштаб повідомив про оновлену ситуацію на фронті


Українська авіація та ракетні війська завдали 14 ударів по районах зосередження живої сили і техніки противника.

Генеральний штаб ЗСУ на своїй Facebook-сторінці, що протягом минулої доби з 16 по 17 жовтня зафіксовано 163 бойових зіткнення на різних напрямках фронту.

Противник завдав два ракетних удари та здійснив 64 авіаудари, скинувши 98 керованих авіабомб (КАБ), а також провів 4786 обстрілів, зокрема 137 з реактивних систем залпового вогню.

Найбільш інтенсивні бої тривали на Харківському, Куп’янському, Лиманському, Краматорському, Торецькому, Покровському, Курахівському, Времівському та Оріхівському напрямках.

Сили оборони України успішно відбили численні штурми ворога. На Куп’янському напрямку відбулося 18 атак, на Курахівському – 52, а на Покровському – 15 атак.

Українська авіація та ракетні війська завдали 14 ударів по районах зосередження живої сили і техніки противника, а також по наземній станції управління безпілотниками окупантів.

Оперативна ситуація на Придніпровському напрямку залишається стабільною, а на Волинському та Поліському напрямках ознак формування наступальних угруповань ворога не виявлено.

Операція в Курській області триває, зафіксовано 21 авіаудар агресора по регіону, зокрема було скинуто 32 керовані авіабомби.

Раніше ми вже писали, що таврійські десантники знову відбили масовану російську атаку. 



Теги по теме
авиация
Источник материала
loader
loader