Для жінок-фермерок оголосили освітньо-грантову програму TalentA-2024
Для жінок-фермерок оголосили освітньо-грантову програму TalentA-2024

Для жінок-фермерок оголосили освітньо-грантову програму TalentA-2024

Щоб забезпечити зміцнення та розвиток жіночого фермерства в умовах повномасштабної війни, міжнародна сільськогосподарська науково-технологічна компанія Corteva Agriscience оголосила про проведення освітньо-грантової програми для жінок-фермерок TalentA-2024 за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України. Про це повідомляє techhoriculture, agronews.ua.

Програма забезпечить учасницям доступ до інформації, що допоможе їм покращити життєздатність власного бізнесу в умовах війни відповідно до практик сталого розвитку. Також надасть їм можливість виграти гранти на загальну суму 1 мільйон гривень для збільшення локальної переробки агропродукції та виробництва готових продуктів харчування, що сприятиме сталому розвитку та забезпеченню продовольчих потреб територіальних громад.

Реєстрація на програму розпочинається 15 жовтня і триватиме до 8 листопада 2024 року.

TalentA — це міжнародна освітньо-грантова програма, яку Corteva Agriscience в Україні реалізує вже вп’яте, і яка є одним із соціальних проєктів, що підтримуються компанією з метою допомоги Україні в умовах повномасштабної війни.

Corteva – чи не єдина з компаній-виробників насіння та засобів захисту рослин, яка повністю вийшла з ринків росії та білорусі.

Взяти участь у програмі можуть жінки, які відповідають встановленим критеріям відбору: вік від 18 років; задіяна у аграрному виробництві, або є власницею чи співвласницею сільськогосподарського підприємства не менше року; проживання в населеному пункті до 10 000 осіб або робота на підприємстві, яке зареєстроване в такому населеному пункті.

“Цього року вже вп’яте програма слугує майданчиком, який збирає ініціативних та підприємливих жінок-фермерок. Жінок, які мають ідею, бізнес-план або вже навіть діючий бізнес та мріють їх втілити, розвинути і масштабувати”, – зазначила Олена Дадус, заступник директора Департаменту аграрного розвитку Мінагрополітики.



Перегляди: 0
Источник материала
loader
loader