Простіше, ніж здається: як приготувати ресторанну страву "Тартар" вдома не за всі гроші світу
Простіше, ніж здається: як приготувати ресторанну страву "Тартар" вдома не за всі гроші світу

Простіше, ніж здається: як приготувати ресторанну страву "Тартар" вдома не за всі гроші світу

Попри те, що цю страву подають в найдорожчих ресторанах світу за високу ціну, ви витратите лише 15 хвилин на її приготування. Приготуйте тартар з яловичини за цим рецептом і залишитеся задоволені результатом, стверджує zhenskiy.

Як приготувати тартар вдома?

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 2

Інгредієнти:
– 200 грамів гарного яловичого м'яса
– столова ложка оливкової олії
– четвертинка цибулини
– 1 сирий курячий жовток
– чайна ложка вустерського соусу
– сіль та чорний перець до смаку
– маринований огірок та свіжа зелень для подачі
– білий хліб чи тости

Приготування:

  1. М'ясо потрібно купувати найкращої якості та свіже, оскільки тартар – це сира страва. Наріжте його на шматочки приблизно 5 на 5 міліметрів. Щоб м'ясо набуло більш вишуканого і щільного смаку, слід попередньо потримати його кілька годин у холодильнику.
  2. Після того, як ви його подрібнили, додайте сіль, перець, олію та вустерський соус (він вважається елітним, якщо немає його, можна знайти бюджетну заміну – змішати соєвий та рибний соуси, або використати бальзамічний оцет). Цибулю дрібно пошаткуйте і додайте до інших інгредієнтів.
  3. Потім візьміть білий хліб або тост, додайте невелику кількість оливкової олії й трохи просмажте її на сковорідці.
  4. Тепер візьміть тарілку для подачі, сформуйте тартар та покладіть по центру. У центрі м'ясної закуски зробіть поглиблення, й влийте туди сирий курячий жовток.
  5. Останній крок: наріжте маринований огірок, прожарений хліб і розкладіть довкола тартару. Зверху посипте свіжою зеленню та прикрасьте скибочками лимона.

Смачного!

До слова, смажену цибулю можна зробити набагато смачнішою. Для цього треба додати всього один інгредієнт.

Источник материала
loader
loader