Представлений Nissan Project Trailgater
Представлений Nissan Project Trailgater

Представлений Nissan Project Trailgater

Nissan представила позашляховик Nissan Project Trailgater, оснащений двома телевізорами, а також супутниковим інтернетом. Заснована на оновленому Frontier Pro-4X модель була створена у співпраці з Music City Trucks та оснащена безліччю аксесуарів Nismo Off-Road. Вони включають ліфт-комплект і перероблену підвіску з кованими верхніми важелями управління, а також високопродуктивні амортизатори, пружини і койловери. До них приєднуються кастомна вихлопна система, багажник на даху, допоміжні фари та 17-дюймові диски, взуті у шини Yokohama Geolandar M/T.

Крім двох 43-дюймових телевізорів, автомобіль має потужну звукову систему. Крім того, список обладнання включає додаткову акумуляторну батарею, пропановий гриль, холодильник та комплект Starlink. У комплекті є складана сонячна панель на 180 Вт, а також складаний кухонний блок із раковиною.

Автомобіль отримав 3,8-літровий двигун V6 потужністю 310 л. с. з крутним моментом 381 Нм, який працює з дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач та системою повного приводу.

Источник материала
loader
loader