Як часто прибирати в спальні та з чого правильно починати: відповідь експертів
Як часто прибирати в спальні та з чого правильно починати: відповідь експертів

Як часто прибирати в спальні та з чого правильно починати: відповідь експертів

Спальні слід підтримувати чистими й організовувати там не тільки звичайне прибирання, але й генеральне. Експерти з клінінгових компаній розповідають, як часто це потрібно робити та з чого правильно починати, пише Livingets.

Як часто треба робити звичайне прибирання

Під час звичного прибирання слід витирати пил з поверхонь, пилососити чи підмітати та мити підлогу, замінювати постільну білизну та позбуватися сміття.

Регулярне прибирання допомагає підтримувати охайний і комфортний простір, а також зменшує кількість алергенів, таких як пил і шерсть домашніх тварин,
– кажуть експерти.

Таке прибирання треба робити щотижня. А крім цього, ще слід кожного дня провітрювати кімнату, постіль та прибирати з поверхонь зайві речі.

Нерухомість Щотижневе прибирання СпальняУсюди потрібно витерти пил / Фото Pexels

Що треба знати про глибоке прибирання

Ретельне прибирання спальні треба робити точно кожні три місяці, а якщо є потреба, то кожні 1 – 2 місяці. Усе залежить від того, наскільки швидко спальні накопичується пил.

Глибоке прибирання включає такі завдання, як протирання плінтусів, прибирання під ліжком і за меблями, чищення килимів, пилососіння штор, миття вікон,
– підказують професійні клінери.

Якщо прибирати спальню раз у кілька місяців справді ретельно, то це зменшить обсяг роботи для кожного щотижневого.

З чого почати

Експерти радять почати з розчищення будь-якого безладу та непотребу. Дві чи три склянки на столику біля ліжка, купа паперів, повне відро сміття і подібне – прибрати одразу. Це до того ж допомагає визначити місця, які потребують витирання чи миття.

Источник материала
loader