Apple анонсувала нові iPad Mini з чипом A17 Pro, підтримкою ШІ та кращою продуктивністю
Apple анонсувала нові iPad Mini з чипом A17 Pro, підтримкою ШІ та кращою продуктивністю

Apple анонсувала нові iPad Mini з чипом A17 Pro, підтримкою ШІ та кращою продуктивністю

Детальні характеристики iPad mini 7

Екран майбутнього оновлення iPad mini має ті самі 8,3 дюйма, що й у попередньої моделі, а також ідентичну роздільну здатність 2266x1488 точок на дюйм при 326 ppi. На жаль, частота оновлення лишається скромною – 60 герців. Наразі все виглядає так, що дисплей ідентичний попереднику. Рамки теж не змінилися, тож ефективна площа екрана буде без змін.

Фронтальна камера все ще знаходиться в портретному положенні, що має сенс для пристрою такого розміру. Як фронтальна, так і основна камери виглядають незмінно в порівнянні з попереднім iPad mini.

iPad Mini 7
iPad Mini / Фото Apple

Без будь-яких значних оновлень дизайну, це оновлення більше стосується того, що знаходиться всередині:

  • Чип A17 Pro дозволяє новому планшету використовувати функції Apple Intelligence, такі як "розумніша" Siri, інструменти написання тесту, створення зображень за допомогою Image Playground та власних емодзі в рамках функції Genmoji.
  • Зазначається, що приріст продуктивності, порівняно з попередником, складає 30 відсотків.
  • Також заявлено на 25 відсотків швидший графічний процесор і нейронний рушій, який удвічі швидший, ніж у попередньої моделі.
  • Він також має більше оперативної пам'яті та 128 гігабайтів пам'яті в моделі базового рівня, що вдвічі більше, ніж у моделі 2021 року, яка мала мінімум 64 гігабайти. Також уперше з'явилася модель з пам'яттю 512 гігабайтів.
  • Пристрій також підтримує новий Apple Pencil Pro, що є приємною новиною для художників.
  • Також обіцяють швидшу роботу Wi-Fi 6E і USB-C.

Єдина реальна зміна в дизайні нового Mini – це кольори. Цього року Apple зробила багато своїх продуктів яскравішими, і Mini з'явився у нових фіолетовому та синьому кольорах. На фото вони виглядають скоріше приглушеними, ніж яскравими, тому не варто очікувати, що це буде так само, як у випадку з iPhone 16.

У своєму релізі Apple також згадала, що новий пристрій може виконувати апаратне прискорення трасування променів, що має покращити якість деяких висококласних ігор.

Теги по теме
Apple Техно Гаджеты
Источник материала
loader